Info

Wat is New Brass & Rhythm?
New Brass & Rhythm is een orkest voor jonge muzikanten tussen de 11 en 30 jaar van brassband Kunst naar Kracht uit De Goorn. Het doel is om met enthousiaste leeftijdsgenoten, uit heel Noord-Holland of omgeving, deel te nemen aan diverse concerten en evenementen. Samen met leeftijdsgenoten muziek (én lol) maken is het hoofddoel van dit orkest. 

Wij zoeken naar enthousiaste muzikanten, tussen de 11 en 30 jaar, die het een uitdaging vinden om in dit orkest mee te spelen.

Aangemeld, en dan?
Nadat je je hebt aangemeld om mee te doen met dit waanzinnige orkest, kom je met ons meespelen tijdens de repetitie-avonden. We spelen lichte muziek, maar wel op niveau om ons voor te bereiden op de concerten die we gaan geven.

Instrumenten
Wij zoeken cornetten, euphoniums, bugels, bassen, trombones, baritons, althoorns en slagwerkers.

Repetities en concerten
De repetities houden we iedere vrijdag van 18:45 tot 20:00 in het clubgebouw “De Koperblazer” in De Goorn. Het orkest staat onder leiding staan van Pieter Koster.

Voor New Brass & Rhythm staan er al een aantal concerten gepland, namelijk:
– Voorjaarsconcert brassband Kunst naar Kracht (De Goorn, Noord-Holland)
– April: Spikerfestival (Ureterp, Friesland)

Naast deze evenementen zullen wij ons in de regio Noord-Holland promoten. Hiervoor gaan we bij zoveel mogelijk grote (én kleinere) evenementen optreden. De planning hiervoor wordt momenteel gemaakt. Muzikanten van New Brass & Rhythm krijgen naast hun deelname aan concerten ook masterclasses van professionele muzikanten en er zijn ook nog allerlei andere leuke extra’s! 

Kosten
Dit fantastische orkest brengt uiteraard ook kosten met zich mee. Om een gedeelte van deze kosten te kunnen dekken, betaal je contributie. Voor € 10,- per maand krijg jij een fantastische muzikale ervaring met leeftijdsgenoten.